LYPOSSAGE

 

 

 

 

       "Slanker en strakker door massage? Ja, dat kan met Lypossage!"

 

Centimeters, cellulite en een minilift
Deze bijzondere massage zorgt ervoor dat centimeters en cellulite verdwijnen. Toegepast in het gezicht heeft deze massage het effect van een minilift. De huid wordt strakker, gladder en voelt een stuk soepeler aan. Zelfs je humeur wordt er beter van!

 

Cellulite
Cellulite ontstaat door een opeenhoping van vetcellen in het bindweefsel onder de huid. Doordat deze vetcellen opzwellen en toenemen, komt de omringende bloedsomloop in de knel. De ontsierende bobbeltjes ontstaan omdat de afvalstoffen niet meer goed kunnen worden afgevoerd. Zelf kan je er al veel aan doen. Een gezonde levensstijl en ongeveer 2 liter (30 ml per kg lichaamsgewicht) water per dag drinken is aan te raden. Het is echter vaak niet voldoende. Er zijn vrouwen die zelfs liposuctie overwegen. Een heel goed alternatief is dan Lypossage. Voor een nog beter resultaat worden hierbij de thuisproducten van Dr. Baumann (Body Special Light en Strong) en de voedingssupplementen van LavieSage (SkinBase) gebruikt.

 

Vet, vocht en spieren
Lypossage richt zich op de vet- en vochthuishouding. Stevige, intensieve grepen zorgen ervoor dat het weefsel losser en soepeler wordt. Door de intensiteit worden vetdeeltjes en teveel aan vocht afgevoerd en de bloed- en lymfecirculatie bevorderd. Lypossage versterkt ook de spieren die het weefsel verstevigen en stabiliseren. Het zorgt tevens voor huidverbetering en gaat huidveroudering tegen.

 

Het is belangrijk om tijdens de kuur veel te drinken. Drink ongeveer 2 liter water per dag – en naast elk kopje koffie of glaasje wijn een extra glas water. De vrijgekomen afvalstoffen worden dan gemakkelijker afgevoerd. Om extra te detoxen is de Detox&Mask van LavieSage zeer geschikt.

 

Vrouwen en mannen
Lypossage is geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Mannen hebben nauwelijks last van cellulite. De zgn “love-handles” bijvoorbeeld – nét dat beetje teveel – kunnen goed worden behandeld.

 

Minilift voor het gezicht
Lypossage voor het gezicht is goed voor de doorbloeding en geeft een minilift-effect. Zorgt dat vochtophopingen verdwijnen en geeft een stralend uiterlijk met strakkere kaakcontouren. Ideaal ook na een facelift.

 

Kuur
Het meest effectief is om de lypossage in een kuur te doen van 10 behandelingen in 5 weken. Om een blijvend effect te scoren, is het aan te raden 1x in de 6 weken een ‘losse’ behandeling te nemen.


terug