JAPANSE COSMO FACELIFTING 

 

 

 


           
"Natuurlijk jong voor iedereen bereikbaar"


De Cosmolift is een gezichtsmassage voor mensen die er beter willen uit willen zien en zich beter willen voelen. Rimpels verminderen en organen beter gaan functioneren! Het is een natuurlijke, niet-chirurgische,faceliftbehandeling. De massage behandelt acupunctuurpunten en reflexzones op het gezicht. Het stimuleren van deze punten, in combinatie met lymfedrainage, activeert de huid, de spieren en de dieper liggende lagen van de huid.

Spiegel

Alles wat er gaande is in je lichaam, wordt weerspiegeld in je gezicht. De massage is bedoeld om het gezicht van binnenuit te beïnvloeden. Schoonheid en vitaliteit krijgen weer meer kans. De masage beïnvloedt je hele gestel.

Behandeling
De massage versoepelt en 'lift' spieren, minimaliseert fijne lijntjes en rimpeltjes. Geeft glans aan de huid. De behandeling begint met een detox- en sluit af met een rejuvenating masker.

Het meeste resultaat bereik je in een kuur van minimaal 6 behandelingen in 2 of 3 weken. Daarbij maak je natuurlijk ook gebruik van de nutricosmetics, b.v. de SkinBase of Boost&Lift, van LavieSage.

Alke is gecertificeerd Cosmolift therapeut volgens de methode van Lone Sorensen.

 

 

 

 

 

 

terug